how to make a website for free

Rólunk

Termékeink széles kínálatával és szolgáltatásaival várjuk az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinkhoz bármikor fordulhat kérdéseivel, hiszen minden vásárló, megrendelő fontos számunkra.


Takács Művek Kft. minőségpolitikája

A Takács Művek Kft. vezetése kiemelt fontosságúnak tartja a cég versenyképességének erősítését. A mindennapi munkavégzés során állandó célként lebeg előttünk egy hatékony marketingmunkával támogatott folyamatos minőséget biztosító, optimális nyereségszinten működő tevékenység megvalósítása. Tudatában vagyunk annak, hogy a mind magasabb igényeknek csak egy folyamatosan fejlődő cég képes megfelelni. A Kft. vezetése elsődleges szempontnak tartja, hogy vevőink mindenkor elégedettek legyenek az általunk végzett fémfelület kezelés: szemcseszórás, cinkkromátos alapozás, porfestés tevékenységek minőségével, ezért alapelveink között a vevőközpontúság kiemelt hangsúlyt kap. A jövőbeni biztos, hatékony működésünk érdekében szükségünk van egy minden munkatársunk által követhető irányra. Ebből a célból a Kft. az MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszert működtet. A Kft. vezetése tevékenységünk minőségét fontosnak, annak folyamatos fejlesztését elsőrendű feladatának tekinti.
Alapelveink:
- A feladatok ellátásához folyamatosan biztosítjuk a szükséges személyi és technikai feltételeket.
- A Kft. jó hírnevét, a szervezett munkavégzést a tapasztalt dolgozói gárda mindenkor biztosítja.
- Minden dolgozónk a minőségcentrikus munkavégzés elkötelezettje, ezt folyamatos továbbképzéssel biztosítjuk.
- Törekszünk a tevékenységünkhöz kapcsolódó jogszabályok, szabványok mindenkori betartására, szem előtt tartására.
- Szállítóinkkal, alvállalkozóinkkal kölcsönösen előnyös kapcsolatra törekszünk, céljaink megvalósítása érdekében elvárjuk, hogy ők is azonosuljanak törekvéseinkkel.
- A vállalt határidőt mindenkor betartjuk, megbízható és felelősségteljes munkavégzéssel.
- A vezetőség a Kft. minőségirányítási rendszerének működése során alkalmazza a folyamatszemléletű megközelítést és kockázatalapú gondolkodásmódot.
- Olyan vezetési irányítási rendszert működtetünk, amelynek alapeleme a folyamatainkkal összefüggő kockázatok és lehetőségek kielégítő kezelése a Kft. környezetét és az érdekelt felek elvárásait, követelményeit figyelembe véve.
- A Kft. minőségirányítási rendszerét, működési folyamatait folyamatosan fejlesztjük, a kockázatok ismeretében minőségcélokat tűzünk ki, amelyeket folyamatosan átvizsgálunk teljesítés szempontjából.
- A minőségpolitikában foglaltak megvalósítása minden dolgozóra vonatkozóan kötelező érvényességű.


Debrecen, 2019.08.12.

Takács Zoltán - ügyvezető

© 2020 Takács Művek Kft. - Minden jog fenntartva!
VM